5 Eylül 2018 Çarşamba

The Invitation (Davet)


İzlerken gerim gerim gerildiğim bir film daha. Aslında gerilmemin sebebi birazda bir sonuca varsın artık noktasına  gelmiş olmamın da etkisi var  fakat yine de orta karar bir filmdi gerilim konusunda.  Filmdeki mekanlar araba ev ve bahçeden görüntü içeriyor oluşuyla düşük bütçeli olduğunu düşündürmekte. Filmin ortasına geldiğinizde sonunu tahmin etmeniz zor olmuyor. Fakat film öyle bir noktada bitiyor ki "hadi be" dedirtiyor size. Filmin puanı ise 10 üzerinden 5 olsun çünkü çok iddialı bir yapım olduğunu düşünmüyorum izlemeye değer mi tartışılır.
Film Hakkında Bilgiler
Süre 1s 38dk
Yönetmen Karyn Kusama
Senaryo: Phil Hay Matt Manfredi
Oyuncular: Michiel Huisman, Logan Marshall-Green, John Carroll Lynch
Tür Korku, Gerilim
Ülke ABD
Özet ve Detaylar



Will ve Eden’in ilişkisi trajik bir olayla evlatlarının ölümünden sonra Eden’in ortadan kaybolmasıyla son bulur. Yaklaşık iki yıl sonra Eden yeni bir eş ve bambaşka bir kişilikle geri dönerek geride bıraktığı her şeyle tekrar bağ kurmak ister. Bir zamanlar Will’in olan evde verilen akşam yemeğinde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu, Eden ve arkadaşlarının tekinsiz davranışlarının pek de hoş olmayan sonuçlar doğurabileceğini düşünen Will’in sezilerine de güvenilebilir mi? Film bizleri bu şüphe ve tekinsizlik dolu gecenin derinliklerine götürüyor. Karyn Kusama'nın yönetmenliğini üstlendiği yapımın başrollerinde Michiel Huisman, Logan Marshall-Green, John Carroll Lynch yer alıyor.

Kaynak:"1" Film Hakkındaki bilgiler https://www.sinemalar.com ve http://www.beyazperde.com  dan alınmıştır.Bilgilerinize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder