15 Eylül 2018 Cumartesi

To All the Boys I've Loved Before (Sevdiğim Tüm Erkeklere)

To All the Boys I've Loved Before roman uyarlama bir film. Konusu itibari ile de bence dikkat çekici bir yapıt. Netflix üzerinden sıkça karşıma çıkmaktaydı ve neden bilmiyorum sürekli görmezden gelmeye çalışıyordum. En son izleme fırsatı bulduğumda ertelediğime pişman oldum. Ayrıca film boyunca Noah Centineo gülüşü ile bir hayli dikkati üzerine çekmekte :) Filmi puanlayacak olursam 10 üzerinden 8 di. Sıkılmadan izleyeceğiniz ve güzel vakit geçirebileceğiniz bir film.
Film Hakındaki Bilgiler
Süre 1s 39dk
Yönetmen Susan Johnson
Senaryo: Sofia Alvarez 
Oyuncular: Lana Condor, John Corbett, Noah Centineo 
Tür Dramatik komedi, Romantik
Ülke ABD

Özet ve Detaylar

Lara Jean, on altı yaşında olan genç bir kızdır. Her genç kızın başına geldiği gibi onun da kalbi başkaları için atmaktadır. Fakat onun ilişkileri yazdığı mektuplardan ibarettir. Lara, sevdiği her çocuk için bir mektup yazmıştır. Genç kız asla söyleyemeyeceği duygularını kimsenin okuyamayacağını bildiği için rahatça mektuba aktarır. Bu zamana kadar kimseye göndermediği beş mektubu vardır ve yazdığı mektupları odasında bir kutuda saklamaktadır. Fakat bir gün beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Lara’nın gizli aşk mektupları gizemli bir şekilde sahiplerine postalanır. Lara’nın kontrolünde olan aşk hayatı bir anda rayından çıkmıştır. Sevdiği erkekler, Lara’nın kendileri hakkında artık ne düşündüğünü öğrenmiştir; üstelik hepsi de aynı anda. Peki bu mektupları kim göndermiştir? 

Jenny Han’in aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Susan Johnson oturuyor. Lara Jean Covey karakterini Lana Condor’ın canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca John Corbett, Noah Centineo, Janel Parrish, Israel Broussard, Andrew Bachelor gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu ise Sofia Alvarez tarafından kaleme alınıyor.
Kaynak:"1" Film Hakkındaki bilgiler https://www.sinemalar.com  ve  http://www.beyazperde.com dan 
alınmıştır.Bilgilerinize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder